Ny Nettbutikk

Vi har erfaring med å bygge nettbutikker på ulike plattformer.
Under kan du se litt om hver av de ulike alternativene vi tilbyr

Jeg benytter kun Open Source løsninger, hvilket vil si: Ingen årlige lisensutgifter.

Se litt om de ulike løsninger jeg benytter under. Vet du ikke hva som passer best finner vi ut av det sammen.

OpenCart

OpenCart er en gratis E-handelsoftware som er enkel i bruk og krever lite ressurser av server. En svært robust løsning.

E-handelsoftare skiller seg fra publiseringsverktøy (som for eksempel WordPress med WooCommerce) i det at systemet er bygget nettopp for å selge varer på nett. Vi anbefaler i utgangspunktet en ren E-handel plattform dersom nettbutikk er hovedfunksjonen for ditt prosjekt.

Opencart har de aller fleste funksjoner man trenger for en moderne E-handelløsning ferdig installert. Mange ekstrafunksjoner finnes også og systemet er utviklervennlig om man trenger skreddersydd funksjonalitet.

Opencart og Prestashop er to jevngode systemer, kun preferanser skiller dem.

Prestashop

Prestashop er en gratis E-handelsoftware som er enkel i bruk og krever lite ressurser av server. En meget robust og lite ressurskrevende løsning.

Prestashop har alle funksjoner man trenger for en moderne nettbutikk installert, og det finnes mange tilleggsmoduler tilgjengelig.

Prestashop og OpenCart er to jevngode systemer, kun preferanser skiller dem.

For prosjekter hvor hovedfuksjonen er nettbutikk vil vi anbefale en standalone løsning med Prestashop (eller OpenCart). Dette fordi dissse er bygget fra grunnen av nettopp for å selge på nett. Erfaringsmessig vil det også bli enklere for deg som innholdsredaktør.

Wordpress med WooCommerce

WooCommerce er den mest populære E-handelløsningen for WordPress. Det er en fullverdig løsning med mange funksjoner tilgjengelig. Du får med denne kombinasjonen både hjemmeside og netthandel i én og samme løsning.

Et ypperlig valg dersom du vil ha hjemmeside og netthandel på ett og samme sted!

WordPress/WooCommerce er svært utsatt for hacking fordi det er så mange som bruker det og det bør oppdateres hver gang en ny versjon er tilgjengelig. Vi har vedlikeholdsavtaler tilgjengelig dersom du ønsker at vi skal ta hånd om dette.