Ny hjemmeside

Vi har god erfaring med å bygge med ulike publiseringsverktøy. Under kan du se litt om hver av de ulike alternativene. Dersom du ikke har noen preferanser vil vi benytte WordPress

Jeg benytter kun Open Source løsninger, hvilket vil si: Ingen årlige lisensutgifter.

Se litt om de ulike løsninger jeg benytter under. Vet du ikke hva som passer best finner vi ut av det sammen.

WordPress

WordPress er det mest brukte CMS’et i dag og benyttes i dag av 59,2% av alle websider i verden med et publiseringsverktøy man kjenner til.

WordPress har omtrent ingen begrensninger i hvilken funksjonalitet du kan legge inn på din hjemmeside. Det er et hav av ferdige plugins man kan installere og konfigurere for omtrent all tenkelig funksjonalitet man kan ønske seg. Således kan WordPress brukes til det aller meste, fra enkle personlige hjemmesider til komplekse nettsider til store firmaer. 

Populariteten til WordPess gjør det også til et utsatt mål for angrep (hackere). Dette medfører at man må ta sikkerheten på alvor og du bør ha installert en sikkerhetsmodul samt at du hele tiden må oppdatere systemet med nyeste versjon av WordPress. Det er enkelt, men det må gjøres iallefall ukentlig. Vi har driftsavtaler tilgjengelig for WordPress dersom du ønsker at vi skal ta hånd om dette.

WordPress er vårt valg av publiseringsverktøy om du ikke har noen preferanser. Dette mest på grunn av tilgjengeligheten av ferdige plugins og moduler samt populariteten.

CMS Made Simple

CMS Made Simple er ikke av de mest kjente publiseringsverktøyet på markedet, men har sin klare fordel i enkelhet. For deg som innholdsredaktør er det såre enkelt; de fleste trenger ikke engang opplæring.

CMS Made Simple er et meget ‘lightweight’ system som krever lite ressurser (webhotell) og en hjemmeside laget med dette systemet vil oppleves som lynraskt. Dette er en stor fordel for søkemotorer.

Videre er CMS Made Simple utviklervennlig og velges av mange som trenger egendefinert funksjonalitet. Hegnar Media har flere av sine hjemmesider bygget på dette systemet av denne grunn.

CMS Made Simple er meget stabilt og trenger liten grad av vedlikehold

Joomla!

Joomla! er et av verdens mest benyttede publiseringsverktøy og var inntil for et par år siden like utbredt som WordPress. I de senere år har Joomla! mistet popularitet, mest på grunn av at WordPress har så utrolig mange plugins klart til bruk. Allikevel, Joomla! er et vel så bra alternativ idag som tidligere og brukes fortsatt av svært mange.

Joomla! har nærmest ubegrensede muligheter for funksjonalitet (plugins) som enkelt kan installeres. Joomla! er svært bra i tilfeller hvor man ønsker et eget område på hjemmesiden kun for medlemmer; forum, abonnements-løsninger, katalogtjenester, betalt innhold med flere.

Joomla! er utsatt for hacking fordi det er så mange som bruker det og bør oppgraderes hver gang en ny versjon er tilgjengelig. 

VÆR IKKE SJENERT:

KONTAKT OSS